Lista e librave të autorit ose përkthyesit David Bach

Filtrat aktiv

Gratë e zgjuara përfundojnë të pasura, David Bach

Vetja juaj më e madhe do t'ju falënderojë.David Bach has në gjëra të komplikuara: si të organizosh një portofol, të mbash larg tatimpaguesit, të investosh në veten tënde dhe të fitosh më shumë, gjë që e bën këtë libër një nga më të mirët në përgjithësi.

Çmimi 1 400 Lekë
More
Në gjendje