• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Enela Hilo

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: SARAS

Ndërgjegjja e Zenos, Italo Svevo

Struktura e romanit "Ndërgjegjja e Zenos" është ndërtuar me episode jo kronologjike. I përcjell ato përmes rrëfimit personazhi kryesor, Zeno Kozini. Hapen rrëfimet me një parathënie psikanaliste të mjekut, i cili e kishte në kujdes Zenon dhe që e ka detyruar atë për të shkruar autobiografinë.

Çmimi 1 200 Lekë
More
Ne gjendje