• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Anna Woltz

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Njëqind orë të natës, Anna Woltz

Si mund të mbijetosh dhe t’ia dalësh pa prindërit, pa rehatinë e përditshme, vetëm në shoqërinë e dy adoleshentëve të saponjohur dhe një vajze të vogël të guximshme? A mund të shpëtosh nga problemet dhe vetja midis kaosit të jetës metropolitane? Emilia do të përballet me uraganin, duke kuptuar se stuhitë të tronditin vërtet, por ndonjëherë janë të...

Çmimi 800 Lekë
More
Në gjendje