• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Dr. Edvin Selmani

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Trajnimi kirurgjikal i Pes Equinovarus, Dr. Edvin Selmani

Përvoja e fituar dhe sfidat e kaluara gjatë trajtimit të qindra femijëve me këtë sëmundje janë paraqitur në këtë libër duke u konsultuar edhe me literaturën e huaj bashkëkohore. Megjithëse është fushë tepër specifike përsëri ky libër mund të jetë ndihmës gjatë praktikës për studentët e Fakultetit të Mjekësisë, specializantët e ortopedisë. 

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje