• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Ray Dalio

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Minerva

Parime, Ray Dalio

Libri gjithashtu paraqet një model për krijimin e “një meritokracie idesh që synon punë kuptimplotë dhe marrëdhënie kuptimplota përmes së vërtetës radikale dhe transparencës radikale”, e cila është arsyeja e suksesit të Bridgewater-it.

Çmimi 2 500 Lekë
More
Në gjendje