• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Eljona Zana

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Të jesh i bukur dhe të vdesësh, Kostis Palamas

Në qendër të novelës homonime gjendet protagonisti, një djalë i ri, Mitro Rumelioti, i cili refuzon të pranojë invaliditetin e tij, shëmtinë fizike dhe himnizon kultin e shëndetit dhe të bukurisë trupore që barazon forcën me hijeshinë, në një gërshetim niçean dhe sentimentalist. Heroi nuk pranon mendësinë sunduese për të jetuar vetëm për hir të jetës, me...

Çmimi 700 Lekë
More
Në gjendje