• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Edval Zoto

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Naimi

Lufta e fshehtë në Shqipëri, Roderick Bailey

Autori ka shfrytëzuar edhe fonde të rezervuara, deri tani të panjohura. Për rrjedhojë, libri zbulon mjaft anë ende të panjohura të Luftës Antifashiste në Shqipëri, të qëndrimeve të mbajtura nga formacionet e ndryshme politike e ushtarake shqiptare ndaj pushtuesit, të marrëdhënieve të tyre me misionet aleate si dhe të marrëdhënieve konfliktuale që...

Çmimi 1 500 Lekë
More
Në gjendje