Lista e librave të autorit ose përkthyesit Marieke Lucas Rijneveld

Filtrat aktiv

Botuesi: Faber and faber

The Discomfort of Evening, Marieke Lucas Rijneveld

Ten-year-old Jas has a unique way of experiencing her universe: the feeling of udder ointment on her skin as protection against harsh winters; the texture of green warts, like capers, on migrating toads; the sound of 'blush words' that aren't in the Bible.

Çmimi 1 460 Lekë
More
Artikujt e fundit në gjendje

Botuesi: Aleph

Parehatia e mbrëmjes, Marieke Lucas Rijneveld

Fitues i Çmimit International Booker Prize për vitin 2020, romani i jashtëzakonshëm debutues i shkrimtares holandeze Maricke Lucas Rijneveld, na paraqet një botë gjuhe si askush tjetër e duke ardhur me vërtetësi dhe bukuri ne gjuhën shqipe

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje