• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Foti Kërkeshi

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: Pema

33 strategjitë e luftës, Robert Greene

Duke përfshirë kulturat mbarëbotërore dhe duke sintetizuar dhjetëra tekste politike, filozofike dhe fetare, '33 Strategjitë e luftës' është një udhëzues gjithëpërfshirës për lojën delikate shoqërore të jetës së përditshme. 

Çmimi 2 000 Lekë
More
Në gjendje