Kategoritë

Prodhuesit

Furnizuesit

Fjalor termash biznesi, finance dhe juridiksioni ekonomik Shihe të plotë

Fjalor termash biznesi, finance dhe juridiksioni ekonomik

Ky Fjalor përmban rreth 20.000 terma, dhe është përmirësimi dhe zgjerimi i plotë i Fjalorit të mëparshëm "Terma Juridike, Ekonomike dhe Biznesi", i botuar më parë, i cili përmbante rreth 9.000 terma. Nga vetë numri i termave, rezulton se ky fjalor përmban mbi dyfishin e termave të shtjelluara në Fjalorin e parë, dhe një përmirësim të dukshëm të termave të shtjelluara në të.

Info shtesë

SKU001502

Disponueshëria: Ne gjendje

$16.90

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Shqipja totalitare, Ardian Vehbiu

  Shqipja...


  Deri më tash, analizat me natyrë semantike të...

 • 36 shkronjat, Tatjana Sini

  36...


  "36 shkronjat" është një libër dhe fletore pune...

 • Fjalor termash juridike, ekonomike dhe biznesi anglisht-shqip

  Fjalor...


  Titulli: Fjalor termash juridike, ekonomike dhe...

Titulli: Fjalor termash biznesi, finance dhe juridiksioni ekonomik Anglisht-Shqip (kopertinë e trashë)
Business, Financial and Economic Juridiction Dictionary English-Albanian
Gjinia: Fjalor
Autori: Luan Kaceli
Shtëpia botuese: Neraida
Fq. 538
Pesha: 0.712 kg
ISBN: 978-99943-933-2-4

Mbi librin

Ky Fjalor përmban rreth 20.000 terma, dhe është përmirësimi dhe zgjerimi i plotë i Fjalorit të mëparshëm "Terma Juridike, Ekonomike dhe Biznesi", i botuar më parë, i cili përmbante rreth 9.000 terma. Nga vetë numri i termave, rezulton se ky fjalor përmban mbi dyfishin e termave të shtjelluara në Fjalorin e parë, dhe një përmirësim të dukshëm të termave të shtjelluara në të.