• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Carlo Martigli

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: OMBRA GVG

Kurthi i pushtetit, Carlo Martigli

Nëpërmjet mjeshtërisë së tij, Martigli gërsheton historinë dhe trillimin, duke shkruajtur një roman të madh, me skena mbresëlënëse, të pasur me pasione dhe të papritura, duke rrëfyer me detaje lind jen e këtij rendi ekonomik që vazhdon edhe sot duke e drejtuar botën.

Çmimi 11,76 CHF
More
Në gjendje