Kategoritë

Botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Gjermanishtja me dhe pa mesues, Sabina Dhrimo Shihe të plotë

Gjermanishtja me dhe pa mesues, Sabina Dhrimo

Metodë e thjeshtë, e kapshme, me cd, jo vetëm për nxënës, por edhe për këdo që është i interesuar për gjuhën gjermane. Me 48 mësime, me tekste të shumta natyrash të ndryshme nga tërë veprimtaria njerëzore.

Info shtesë

Disponueshëria: Në gjendje

$10.78

Me ulje çmimi!

-15%

$12.68

Titulli: Gjermanishtja me dhe pa mësues (shoqëruar me disk)
Origjinali: Gjermanishtja me dhe pa mësues (shoqëruar me disk)
Gjinia: Gjuhë të huaja
Autori: Sabina Dhrimo
Shtëpia botuese: InfBotues
Viti: 2009
Fq. 352
Pesha: 0.558 kg
ISBN: 978-99956-789-3-7

Mbi librin

Metodë e thjeshtë, e kapshme, me cd, jo vetëm për nxënës, por edhe për këdo që është i interesuar për gjuhën gjermane. Me 48 mësime, me tekste të shumta natyrash të ndryshme nga tërë veprimtaria njerëzore.

Me një numër tekstesh plotësuese e të përzgjedhura me shumë kujdes nga autorë të mëdhenj gjermanë. Të gjitha tekstet janë të pajisura me fjalorin dhe përkthimin përkatës.

Na kontaktoni

Our hotline is available 24/7

Contact our hotline