Kategoritë

Botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Historia & Aktualiteti

Jane 95 produkte
Historia & Aktualiteti

Përzgjedhje librash shqip nga historia dhe aktualiteti.

Nënkategoritë

 • Biografi & Kujtime

  Perzgjedhje librat biografik dhe autobiografik ne shqip

 • Publicistikë

  Perzgjedhje librash publicistik ne shqip.

 • Historia shqiptare

  Këtu do të gjeni libra mbi historinë e shqiptarëve, Shqipërisë, Kosovës dhe trojeve etnike shqiptare.

 • Historia botërore

  Këtu do të gjeni libra mbi historinë botërore.

 • Konspiracion

  Zbuloni libra në shqip nga letersia botërore me tematika konspiracioni.

 • Arkeologjia

  Këtu do të gjeni një përzgjedhje me libra mbi arkeologjinë shqiptare dhe të viseve dhe zonave përreth. Disa prej librave janë në shqip dhe në disa gjuhë të tjera si italisht, anglisht, etj.

 • Historia e futbollit

  Këtu do të gjeni një përzgjedhje librat nga historia e futbollit shqiptar dhe atij botëror.

 • Epoka e Skenderbeut

produkte per faqe

produkte per faqe

Na kontaktoni

Our hotline is available 24/7

Contact our hotline