History & Current Affairs

Information

Publishers

Authors

Reduced price! Historia e vendeve të ulëta,Friso Wielenga View larger

Historia e vendeve të ulëta,Friso Wielenga

New book

Historia e Vendeve të Ulëta shkruar nga Wielenga është një vështrim i përgjithshëm, i thellë dhe konciz i historisë së Vendeve të Ulëta, që nga Revolta kundër Spanjës deri në ditët e sotme.

More details

$16.90

-20%

$21.13

Data sheet

ISBN 978-9928-292-07-0

More info

Title: Historia e vendeve të ulëta

Original: Geschichte der Niederlande

Category: History

Author: Friso Wielenga

Albanian translator: Kujtim Ymeri

Publisher: Dituria

Year: 2019

Pgs: 434

Weight: 0.63

ISBN: 978-9928-292-07-0

Mbi librin

Historia e Vendeve të Ulëta shkruar nga Wielenga është një vështrim i përgjithshëm, i thellë dhe konciz i historisë së Vendeve të Ulëta, që nga Revolta kundër Spanjës deri në ditët e sotme. Ky libër do të jetë një pasuri e vërtetë për lexuesit, sidomos sepse ai nuk hulumton mbështetur në botëkuptime dhe në literaturë të vjetruar, por përzgjedh në mënyrë sistematike ato që janë më të rëndësishme nga veprat dhe studimet më të përditësuara dhe të besueshme të kohëve të fundit.

Jonathan Israel

Instituti për Studime të Thelluara, Princeton, SHBA

 

Mbi autorin

Friso Wielenga (lindur më 1956) është lektor i historisë në VU (Vrije Universiteit) në Amsterdam dhe në Universitetin e Bonit.

Reviews

Write a review

Historia e vendeve të ulëta,Friso Wielenga

Historia e vendeve të ulëta,Friso Wielenga

Historia e Vendeve të Ulëta shkruar nga Wielenga është një vështrim i përgjithshëm, i thellë dhe konciz i historisë së Vendeve të Ulëta, që nga Revolta kundër Spanjës deri në ditët e sotme.

Related books