CD & DVD in Albanian

Information

Publishers

Authors

Reduced price! NINULLA E FRIKES, CD me kenge per femije View larger

NINULLA E FRIKES, CD me kenge per femije

SKU000822

New book

TItulli i ProduktitNINULLA E FRIKESCD me këngë për fëmijëPesha: 0.1 kg.Ky është albumi i parë muzikor i hedhur në treg nga Kripëmjaltëzat, i cili përmban 10 këngë. Albumi përcjell në treg 8 krijime origjinale, një kolazh me muzikë

More details

$10.09

-20%

$12.61

Add to wishlist

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
3 $1.26 Up to $34.05

More info

TItulli i ProduktitNINULLA E FRIKESCD me këngë për fëmijëPesha: 0.1 kg.Ky është albumi i parë muzikor i hedhur në treg nga Kripëmjaltëzat, i cili përmban 10 këngë. Albumi përcjell në treg 8 krijime origjinale, një kolazh me muzikën e filmave shqiptarë për fëmijë; “Balonat”, “Lumë Drite”, “Parizani i Vogël Velo”, "Tomka dhe shokët e tij”, “Beni ecën vetë” dhe një përpunim i këngës “Festivali i Kafshëve”. Këngët janë një udhëtim magjik në botën dhe dëshirat e fëmijëve. Ky album shijohet nga të rriturit po aq sa edhe nga fëmijët dhe do të jetë një investim i dobishëm.

Reviews

Write a review

NINULLA E FRIKES, CD me kenge per femije

NINULLA E FRIKES, CD me kenge per femije

TItulli i ProduktitNINULLA E FRIKESCD me këngë për fëmijëPesha: 0.1 kg.Ky është albumi i parë muzikor i hedhur në treg nga Kripëmjaltëzat, i cili përmban 10 këngë. Albumi përcjell në treg 8 krijime origjinale, një kolazh me muzikë