Romance

Information

Publishers

Specials

Authors

Reduced price! Pergjithmone Xhulia, Sveva Casati Modignani View larger

Pergjithmone Xhulia, Sveva Casati Modignani

SKU000094

New book

Ajo është një shkrimtare e afirmuar, ai një kirurg i famshëm. Ndjenja që i bashkon, është aq e madhe, saqë i bën të harrojnë të gjitha hidhërimet, por hija e një sëmundjeje të tmerrshme dhe një akuzë e padrejtë e mposhtin ëndrrën e tyre dhe çmimi për ta jetuar përsëri këtë ëndërr kalon përmes një beteje rraskapitëse

More details

This book is no longer in stock

$9.58

-20%

$11.97

Add to wishlist

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
3 $1.20 Up to $32.32

More info

Ajo është një shkrimtare e afirmuar, ai një kirurg i famshëm. Ndjenja që i bashkon, është aq e madhe, saqë i bën të harrojnë të gjitha hidhërimet, por hija e një sëmundjeje të tmerrshme dhe një akuzë e padrejtë e mposhtin ëndrrën e tyre dhe çmimi për ta jetuar përsëri këtë ëndërr kalon përmes një beteje rraskapitëse.
Title: Përgjithmonë XhuliaNovelAuthor: Sveva Casati ModignaniAlbanian translator: Elona MistrovicaPublisher: DudajYear: 2005Pgs. 380Weight: 0.37 Kg.

Reviews

Write a review

Pergjithmone Xhulia, Sveva Casati Modignani

Pergjithmone Xhulia, Sveva Casati Modignani

Ajo është një shkrimtare e afirmuar, ai një kirurg i famshëm. Ndjenja që i bashkon, është aq e madhe, saqë i bën të harrojnë të gjitha hidhërimet, por hija e një sëmundjeje të tmerrshme dhe një akuzë e padrejtë e mposhtin ëndrrën e tyre dhe çmimi për ta jetuar përsëri këtë ëndërr kalon përmes një beteje rraskapitëse

Customers who bought this product also bought: