Categories

Information

Publishers

Authors

List of books by publisher AEM - Misioni Ungjillor

AEM - Misioni Ungjillor
per page
Showing 1 - 12 of 49 items
 • $3.38 $4.23 -20% Out of stock

  Title: : A besoj Perëndia te Ateistët?Original: Does God believe in atheists?Christian literatureAuthor: : John BlanchardAlbanian translator: Florenc MenePublisher: AEM-Misioni UngjillorYear: 2009Pgs. 608Weight: 0.76 kgISBN: 978-99943-55-66-2

  $3.38 $4.23 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.26 $2.82 -20% Out of stock

  Title: Libri i PërgjigjeveCategory: Christian literatureAuthor: Ken Ham, Andrew Snelling, Karl WielandAlbanian translator: Renald GjoshePublisher: AEM – Misioni UngjillorYear: 1991Pgs. 192Weight: 0.25 kg

  $2.26 $2.82 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.24 $2.80 -20% Out of stock

  Title: Përvoja që vlenOriginal: The experience that countsCategory: Christian literatureAuthor: Jonathan EdwardsAlbanian translator: Migena RamajPublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2010Pgs. 128Weight: 0.16 kgISBN: 978-99943-55-81-5

  $2.24 $2.80 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $0.67 $0.84 -20% Out of stock

  Title: Për ku shkojmë që këtej?Original: Where do we go from here?Category: Christian literatureAuthor: John BlanchardAlbanian translator: Tone CopePublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2010Pgs. 40Weight: 0.07 kgISBN: 979-9928-104-00-6

  $0.67 $0.84 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $1.69 $2.11 -20% Out of stock

  Title: Kujdes me Biblën! - Udhëzues për përdorimin e BiblësOriginal: Handle with careCategory: Christian literatureAuthor: Sinclair B. FergusonAlbanian translator: Florenc MenePublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2000Pgs. 100Weight: 0.12 kg

  $1.69 $2.11 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $4.50 $5.63 -20% Out of stock

  Title: Në frymë dhe në të VërtetënCategory: Christian literatureAuthor: David M. YoungAlbanian translator: Dan BaynesPublisher: AEM – Misioni UngjillorYear: 2003Pgs. 224Weight: 0.24 kg

  $4.50 $5.63 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $1.12 $1.40 -20% Out of stock

  Rrëfime mbi punën e mundimshme dhe udhëtimet në Shqipëri dhe Kosovë në shekullin e 19-të prej Aleksandër Thompsonit, i dërguar nga Shoqëria Biblike Britanike dhe e Huaj, të cilit Perëndia i dha një peshë të veçantë dhe jetëgjatë për popullin shqiptar. Diçka nga pasioni i tij për Shqipërinë kalon edhe te lexuesi.

  $1.12 $1.40 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $1.36 $1.70 -20% Out of stock

  Title: Çfarë besojnë Ungjillorët?Original: What Evangelical believe?Category: Christian literatureAuthor: Andrew AndersonAlbanian translator: Florenc MenePublisher: Hoolbrooks Evangelical PublicationsYear: 2000Pgs. 48Weight: 0.07 kg

  $1.36 $1.70 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.82 $3.52 -20% Out of stock

  Title: Të ecurit me PerëndinëOriginal: Walking with GodCategory: Christian literatureAuthor: J.C. RyleAlbanian translator: Bledar KurtiPublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2001Pgs. 124Weight: 0.15 kg

  $2.82 $3.52 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.82 $3.52 -20% Out of stock

  $2.82 $3.52 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.26 $2.82 -20% Out of stock

  Title: Guxoj të qëndroj i vetëm! – Një komentar mbi librin e DanielitOriginal: Dare to stand aloneCategory: Christian literatureAuthor: Stuart OlyattAlbanian translator: Florenc MenePublisher: AEM - Misioni UngjillorYear: 2005Pgs. 168Weight: 0.19 kgISBN: 978-99927-959-2-1

  $2.26 $2.82 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • $2.82 $3.52 -20% Out of stock

  Title: RikthimiCategory: Christian literatureAuthor: David Martin YoungAlbanian translator: Florenc MenePublisher: AEM – Misioni UngjillorYear: 2009Pgs. 176Weight: 0.16 kgISBN: 978-99943-55-58-7

  $2.82 $3.52 -20%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 12 of 49 items