• Banner

History & Current Affairs
history & current affairs books in albanian

History & Current Affairs

Books in Albanian about History and Current Affairs.

There are 1326 products.

Showing 1-12 of 1326 item(s)
Active filters

Publisher: Te tjere

Me apo pa Amerikën, Ylli Polovina

Ky botim analizon të gjitha rrethanat dhe dilemat nëse ky raport shtetesh ka ardhur prej nevojave politike dhe gjeostrategjike apo është një rrjedhim i thellë, i të gjitha përmasave, jo vetëm historike dhe sociale, por mbi të gjitha shpirtërore.

Price CHF9.80
More
In stock