• Banner

List of products by brand UET Press

UET Press

There are 193 products.

Showing 25-36 of 193 item(s)

Publisher: UET Press

Kisha Ortodokse nen komunizem, Artan R. Hoxha

(0)

Qëllimi i këtij punimi është të kapërcejë dikotomitë e pranishme në literaturën akademike dhe eseistikën e deritanishme mbi historinë e periudhës komuniste në Shqipëri. Realiteti njerëzor, ashtu si edhe spektri i ngjyrave, nuk është dhe nuk do parë bardhë e zi.

Price ALL900
More
In stock