0 komente

9 Tetor, 2021

Téa Obreht ka lindur në Beograd në ish-Jugosllavi më 1985 dhe është rritur në Qipro dhe Egjipt para se të emigrojë në Shtetet e Bashkuara. Romani i saj i parë, Gruaja e tigrit, fitoi çmimin Orange për letërsinë më 2011 dhe ishte finalist në National Book Award. Libri është një i shumëshitur ndërkombëtar. Puna e saj është përfshirë në antologjinë e tregimeve më të mira amerikane dhe në listën e librave më të mirë amerikanë. Aktualisht jeton në Uajoming dhe Teksas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>