Tituj te rinj nga shtepia botuese Ideart

5
1038

Pershendetje miq te librit,

ju njoftojme se ne javen e ardhshme do fillojme te publikojme librat e botuar nga shtepia botuese Ideart. Duke qene se i kemi pare keto libra, mund t’ju themi se eshte nje shtepi botuese serioze, e cila nuk ka humbur kohe ne vorbullen e publikimeve komerciale, por ka krijuar biblioteke te vertete te perqendruar tek letersia me e mire shqiptare dhe boterore, si dhe tek kryeveprat e filozofise boterore.

Te gjithe titujt e rinj qe ne do publikojme, do mund t’i gjeni duke pergjedhur Shtepine Botuese Ideart nga menuja ne krah te djathte siper ose duke klikuar ketu.

Mirepresim komentet dhe sugjerimet tuaja.