Pothuajse ka mbaruar publikimi i librave nga Shtepia Botuese “Ideart”

5
1333

Sic mund ta keni lexuar ne postimin tone te fundit, ne kemi qene duke publikuar te gjithe librat e shtepise botuese Ideart, dhe deri tani kemi nxjerre ne shitje mbi 50 tituj te ndryshem nga autore shqiptare, tituj filozofik, libra per femije, poezi nga autore shqiptare dhe te huaj, libra historik, etj.