• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Njoftim Nga ShtepiaeLibrit.com

Njoftim Nga ShtepiaeLibrit.com

Nga: Admin3 Janar, 2008

Te nderuar vizitore dhe miq te Shtepise se Librit,

Ju kerkojme ndjese por ne kete periudhe serveri ku edhe kjo faqe eshte e hostuar pati nje problem te rende teknik qe coi ne nderprerjen e plote te sherbimit.

Keto dite ne do jemi duke u marre me riparimin e plote te faqes per t’a rikthyer ate ne gjendjen e meparshme.

Ju faleminderit per mirekuptimin,
Administratoret e Librarise Shtepia e Librit
Elvisi & Gjergji

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Sa para mund të fitohet duke shkruar libra?

Një rrugicë

Çfarë është fashizmi? Shpjegimi i George Orwell