Shtepia e Librit rikthehet

0
499

Pershendetje miq te librit!

Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se ShtepiaeLibrit.com u rikrijua si faqe pas disa problemeve teknike dhe tani eshte teresisht funksionale dhe ne sherbimin tuaj per te porositur libra dhe per te komentuar librat qe keni lexuar. Faqja ka nje dizajn krejtesisht te ri dhe ofron mundesi nderveprimi te reja, perfshire informimin me e-mail per librat e rinj, si dhe bashkebisedim te blogu i shtepise se librit.

Presim qe ne ditet dhe javet ne vijim, numri i librave te disponueshem te rritet ne menyre qe mundesite tuaja te zgjedhjeve te rriten gjithashtu.

Aktualisht jane te disponueshem 245 libra dhe kemi gati per publikim edhe rreth njeqind tituj te tjere.

Duke ju falenderuar per vemendjen, ju urojme nje dite te kendeshme.

Elvisi & Gjergji
ShtepiaeLibrit.com – libra shqip