Gëzuar Vitin e Ri 2019!

Nga: Admin31 Dhjetor, 2018

Miq,

ju urojmë Gëzuar Vitin e Ri 2019. Me këtë rast ju njoftojmë se faqja do të jetë e mbyllur gjatë kësaj periudhe për efekt mirëmbajtje dhe përditësimi që të mund t’ju sjellim shërbime të reja dhe më të mira.

Ju faleminderit që na keni besuar këto 11 vitet e para 🙂

Miqësisht, stafi i ShtepiaeLibrit.com

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

“Bob Legjenda”-Një roman i ri nga Arlinda Guma

Letra të përzgjedhura dashurie, nga libri Letra Milenës, Franc Kafka

Të rejat nga bota e librit

Tzvetan Todorov, një teoricien i letërsisë