• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Rifreskimi i faqes në këtë vit të ri 2019

Rifreskimi i faqes në këtë vit të ri 2019

Nga: Admin4 Janar, 2019

Faqja e re ShtepiaeLibrit.com-Jan.2019

Përshëndetje miq!

Urojmë që ta keni vënë re sakaq ndryshimin e faqes tonë. Në fakt kishim shumë kohë që nuk e kishim ndryshuar dhe për këtë ju kërkojmë ndjesë.

Ne jemi ende duke bërë ndryshime dhe përditësime graduale, por nuk donim ta linim faqen jo-funksionale për shumë kohë ndaj e kemi hapur që ju të mund të vazhdoni ta përdorni ndërsa ne rregullojmë gjëra të vogla.

Komentet dhe sugjerimet tuaja janë gjithnjë të mirëpritura.

Me respekt,

Stafi i ShtepiaeLibrit.com

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

“Bob Legjenda”-Një roman i ri nga Arlinda Guma

Letra të përzgjedhura dashurie, nga libri Letra Milenës, Franc Kafka

Të rejat nga bota e librit

Tzvetan Todorov, një teoricien i letërsisë