Tashmë në treg revista kulturore “Art & Trashëgimi”

3
593

Përshëndetje miq të librit,

Art dhe Trashegimi (kopertina)para pak ditësh ju njoftuam që së shpejti do dilte në treg revista e re kulturore “Art & Trashëgimi”. Kjo revistë dygjuhëshe – shqip / anglisht – vjen në ndihmë të promovimit të vlerave kulturore të artit dhe trashëgimisë kombëtare shqiptare.

Revista është mirëpritur sakaq nga një audiencë e gjerë lexuesish vendas dhe të huaj dhe në kemi kënaqeshin t’ju njoftojmë se tani ajo është e disponueshme për tu porositur pranë librarisë tonë në Tiranë (http://libraria.shtepiaelibrit.com/) ose direkt në faqen tonë: Revista kulturore “Art & Trashëgimi”
Ju mirëpresim,

Elvisi & Gjergji
Administratorë
Libraria “ShtepiaeLibrit.com”

Adresa:
Rruga e Barrikadave, te ish-Kinema 17 Nëntori, brenda qendrës tregtare, Kati I, Tiranë, Shqipëri.
Orari: 10:00AM – 9:00PM (3:00PM – 5:00PM pushim dreke)