• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Çfarë librash po lexoni këtë verë?

Çfarë librash po lexoni këtë verë?

Nga: Admin5 Gusht, 2017

Cfare librash po lexoni kete vereVera është fantastike për të lexuar atë librin apo librat që i kemi shtyrë prej kohësh, apo jo?

Sigurisht që mendja shkon direkt te pushimet por besojmë se nuk ka ndonjë stimulim më të mirë për mendjen dhe shpirtin se sa një libër i cili ju frymëzon në imagjinatë dhe rrit në njohuri.

Këtu te ShtepiaeLibrit.com vazhdimisht përpiqemi t’ju sugjerojmë libra nga më të ndryshmit por ajo që ka më shumë rëndësi është dashuria juaj për librin!

Ndaj, nëse e gjykoni me vlerë, ju ftojmë të ndani me ne dhe gjithë lexuesit e tjerë titujt që keni lexuar rishtazi apo jeni duke lexuar aktualisht.

Përdorni hapsirën e komenteve në fund të faqes (shihni shembullin me foto) për të lënë shënimin tuaj 🙂


Sugjerimet e lexuesve te tjere i gjeni ne fund te
Ja disa nga sugjerimet e lexuesve te tjere i gjeni ne fund te “Komentet”
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Pesë libra që ia vlen të lexohen mbi Parisin

“Bob Legjenda”-Një roman i ri nga Arlinda Guma

Letra të përzgjedhura dashurie, nga libri Letra Milenës, Franc Kafka

Të rejat nga bota e librit