• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Çfarë librash lexuat këtë verë?

Çfarë librash lexuat këtë verë?

Nga: Admin1 Shtator, 2018

librat qe lexuat kete vereDuket sikur vera iku shumë shpejt!

Në fakt ishte një verë disi e çuditshme pasi ndonëse nuk bëri aq nxehtë sa verërat e kaluara, moti i çrregullt mund t’i ketë prishur pushimet ndonjërit prej jush!

Por të paktën, besoj se të gjithë e shfrytëzuam sado pak për të lexuar diçka, shpresoj J

Pa u zgjatur shumë, deshëm t’ju ftojmë të ndani me të gjithë miqtë e tjerë librin apo librat që lexuat këtë verë.

Mos nguroni të ndani edhe përshtypjet tuaja te komentet!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Fjalët “e pista” dhe letërsia

Fjalët “e pista” dhe letërsia

Jordan B. Peterson dhe “12 Rregulla për jetën – një antidot ndaj kaosit”

Jordan B. Peterson dhe “12 Rregulla për jetën – një antidot ndaj kaosit”

Terrori kundër të vërtetës në Bjellorusi

Terrori kundër të vërtetës në Bjellorusi

Një librashitës në Kansas bindi lexuesit të paguajnë më shtrenjtë se sa në Amazon

Një librashitës në Kansas bindi lexuesit të paguajnë më shtrenjtë se sa në Amazon