Rrugëtimi i pazakontë i At Erasmo Balneos në letërsinë shqipe
Vepra e plotë e At Zef Pllumit risillet në treg nga Botimet Françeskane
U ndanë dje çmimet kombëtare “At Zef Pllumi”
Libra të rinj dhe të vjetër
Bashkepunime…!
Vitrina Jone: At Zef Pllumi