Seri me 6 përralla pop-up për fëmijë

0
2097

Seria me 6 libra pop-upShtëpia botuese Aeditions sapo ka nxjerrë në treg një seri me libra të vegjël pop-up për fëmijë. Ndonëse kemi parë disa versione të këtyre librave në treg nga botues të tjerë, ky version vjen me përmasa 19 x 14 cm, që i bën libërthat edhe më të lehtë për t’u transportuar bashkë me lodrat apo në çantën e fëmijës tuaj parashkollor.

Avantazhi i këtij formati për fëmijët e vegjël vjen nga fakti që në momentin që karakteret e përrallës ngrihen lartë (pop-up) ata bëhen edhe më të gjallë në imagjinatën dhe vëmendjen e fëmijës tuaj.

Seria përbëhet nga 6 libra dhe përmban këto përralla për çdo libërth:

libra dhe mozaike me muzikeSeria tjetër përmban 6 libra të formatit mozaikë me muzikë. Kjo seri është gjithashtu e mirëpritur për faktin se përralla/tregimi shoqërohet edhe me mundësinë e dëgjimit të tingujve përkatës.

  • Hirushja
  • Rosaku i Shëmtuar
  • Sirena e Vogël
  • Ujku dhe Shtatë Kecat
  • Muzikantët e Bremenit
  • Pinoku

Kjo seri do jetë së shpejti e disponueshme edhe në faqen tonë.