Katër përrallëza me tinguj dhe muzikë për fëmijët

0
724

Rrallë herë nxjerrim njoftime për librat e fëmijëve, ndonëse kjo kategori zgjerohet rregullisht me tituj e botime të reja.

Kësaj here duam t’ju prezantojmë katër libra me përrallëza, që shoqërohen me tinguj dhe muzikë. Veçanërisht të përshtatshëm për fëmijët e vegjël (parashkollorët), të cilët po njihen për së pari me tingujt, objektet dhe kafshët.

Automjete zhurmeshume – perralle me 4 tinguj zbavites Automjete zhurmeshume (libri) Kenget e fermes – perralle me 4 tinguj zbavites! Kenget e fermes (libri)
Nje surprize e kendshme – perralle me 4 tinguj zbavites Nje surprize e kendshme (libri) Zana dhe balloja verore – perralle me 4 tinguj zbavites Zana dhe balloja verore (libri)

Shënim: Libërthat janë të një cilësie të mirë dhe me karton të trashë, për t’i rezistuar përdorimit energjik të të vegjëlve.