• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Njoftimet, si të qëndroni në kontakt me ne ?

Njoftimet, si të qëndroni në kontakt me ne ?

Nga: Admin28 Tetor, 2007

ShtepiaeLibrit.com, aktualisht ofron disa mënyra kryesore se si ju mund të informoheni rregullisht  për zhvillimet dhe të rejat më të fundit.

1. Nëpërmjet faqes sonë
Faqja e ShtepiaeLibrit.com është vendi kryesor ku mund të informoheni për librat shqip, autorët dhe tituj e ri, aktivitete apo zhvillime e reja me interes për ju.

2. Nëpërmjet kontakti me Email
Kur ju krijoni një llogari në faqen tonë, adresa juaj regjistrohet në sistemin tonë dhe më pas i shtohet listës tonë të njoftimeve me Email. Në këtë mënyrë ne mund t’ju dërgojmë njoftimet e herë-pas-hershme nëpërmjet Buletinit tonë.

3. Nëpërmjet Blog-ut
Blogu ynë është vendi ku mund të informoheni më tej. Normalisht nëse ka ndonjë nismë të re interesante, apo njoftim për librat e rinj, ai gjendet i publikuar edhe në Blog-un tonë. Blogu ofron dy mënyra kryesore abonimi: 1) Me email, duke përdorur formën që gjendet në krahun  e djathtë. 2) Me shërbimin RSS, që përditësohet sa herë që bëhen ndryshime.

4. Me Facebook
Ne jemi të pranishëm edhe në rrjetin social Facebook.

5. Me Twitter
Nëse Twitter është mënyra më e përshtatshme për ju, atëherë ju ftojmë të regjistroheni tani.

 

Mirëpresim në çdo moment pyetjet dhe sugjerimet tuaja.

Përzemërsisht,

Elvisi & Gjergji
Administratorë
Libraria ShtepiaeLibrit.com

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Sa para mund të fitohet duke shkruar libra?

Një rrugicë

Çfarë është fashizmi? Shpjegimi i George Orwell