Botimet Dudaj Vijne se Shpejti te Shtepia e Librit

7
1442

Pershendetje te gjitheve!

botimet-dudaj-logoKemi kenaqesine t’ju njoftojme se se shpejti te ShtepiaeLibrit.com do te fillojne te publikohen botimet cilesore te shtepise botuese Dudaj. Dudaj eshte nje nga protagonistet e tregut te librit ne Shqiperi. Ka nisur veprimtarine ne vitin 2001 me drejtuese dhe kryetare bordi Arlinda Hovi Dudaj. Per me shume informacion, mund te vizitoni: www.botimedudaj.com

Kjo eshte shtepia botuese qe ka sjelle ne shqip serine e romaneve te supershitura te Danielle Steel apo Kodi Da Vinci nga Dan Brown. Mes autoreve shqiptare, mund te permendim librat e profesor Artan Fuga, etj.