• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Dy Romane, Dy Histori dhe Tre Shtepi Botuese

Dy Romane, Dy Histori dhe Tre Shtepi Botuese

Nga: Admin21 Nëntor, 2007

Kesaj here ju prezantojme me dy romane dhe dy libra historik.

I pari eshte libri me titull “Te Porta e Shen Pjetrit” nga shkrimtari tashme i mirenjohur Fatos Kongoli. Ndersa, “Kryqi i Harreses, Flutura Acka” eshte romani i ri nga Flutura Acka i cili sjell nje kryq harrese, me qellim per te trokitur dhe zgjuar kujtesen kolektive shqiptare.

Gjithashtu, kesaj here ju prezantojme edhe me dy libra historik. I pari me autorin Albert Mayzie tregon per jeten autorit ne forme aventurash familjare, neper ekspedita ne kater anet e botes, njera prej te cilave edhe ne Shqiperi. Libri titullohet thjeshtesisht “Aventure ne Shqiperi 1964“.

Ndersa libri “Tri jete” i autorit Skender Luarasi, i cili sjelle tregimet e “kryetrimit” Isa Boletini. Kesaj here shtepite botuese jane Toena, Migjeni dhe Skanderbeg Books.

Te Porta e Shen Pjetrit, Fatos Kongoli Aventure ne Shqiperi 1964, Albert Mayzie
Kryqi i Harreses, Flutura Acka Tri Jete, Skender Luarasi
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Vjen në shqip për herë të parë Dalje për ajër nga George Orwell

Vjen në shqip për herë të parë Dalje për ajër nga George Orwell

Të rejat nga bota e librit, mars 2021

Të rejat nga bota e librit, mars 2021

Të rejat nga bota e librit, shkurt 2021

Të rejat nga bota e librit, shkurt 2021

Të rejat nga bota e librit, janar 2021

Të rejat nga bota e librit, janar 2021