Librat e rinj: mbi 18 tituj të ndryshëm nga 1 shtatori

Nga: Admin27 Gusht, 2009

Përshëndetje miq të librit,
 
Jete dhe vdekje ne Ballkan, Bato TomashevicJu njoftojmë se, duke filluar nga data 1 shtator 2009, do nxjerrim në shitje 18 tituj të tjerë, të rinj dhe të vjetër, që tani e tutje do keni mundësi t’i porosisni direkt nga faqja jonë.
Titujt e ndryshëm sipas kategorive:

Romane & Tregime

Historia & Aktualiteti

Ekonomia & Biznesi

Poezi

Për fëmijë

Të tjerë

Postuar me: 27 Gusht 2009

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Doli në qarkullim botimi: “Origjinat e Pushtetit, Pronës, Pasurisë, në Shqipërinë pas-totalitare” nga Profesor Artan FUGA

Murtaja i Kamysë bëhet i shumëshituri shqiptar i karantinës

Kuiz: Sa mirë i njihni këta autorë nga shpehjet e tyre?