Faik Konica eshte nje nga personalitetet me ne ze te kultures dhe letersise shqiptare.

Read More

Kesaj here ju prezantojme me dy romane dhe dy libra historik. I pari eshte

Read More

Blogu i Shtepise se Librit, eshte vendi ku ju mund te njoftoheni per zhvillimet

Read More

ShtepiaeLibrit.com, aktualisht ofron disa mënyra kryesore se si ju mund të informoheni rregullisht  për

Read More

Pershendetje te gjitheve! Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se se shpejti te ShtepiaeLibrit.com do te

Read More

Sic mund ta keni lexuar ne postimin tone te fundit, ne kemi qene duke

Read More