Menyrat e Njoftimit Per Ju

Nga: Admin28 Tetor, 2007

Blogu i Shtepise se Librit, eshte vendi ku ju mund te njoftoheni per zhvillimet me te fundit te Shtepia e Librit.

Aktualisht ne ju ofrojme disa menyra njoftimi si me poshte:

Menyra e pare: Ne momentin kur ju krijoni nje llogari me emrin tuaj te ShtepiaeLibrit.com ju keni mundesine te abonoheni ne te njejten kohe te Buletini i pergjithshem (newsletter) i dyqanit nepermjet te cilit ne ju dergojme njoftimet dhe te rejat e fundit mbi librat e rinj dhe ofertat e ndryshme qe ne bejme here pas here.

Menyra e dyte: Blogu i Shtepise se Librit, eshte i pershtatshem per kedo qe deshiron te qendroje i informuar per ecurine, planet, zhvillimet dhe sigurisht titujt e rinj qe shtohen te Shtepia e Librit rregullisht. Te Blogu ju mund te Abonoheni me Email, duke perdorur formen e Abonimit ne krahun e djathte te Blog-ut. Gjithashtu ju mund te abonoheni edhe nepermjet Sherbimit RSS, i cili eshte shume praktik gjithashtu.

Postimet ne Blog do te jene edhe me te rregullta dhe ato nuk do te kufizohen vetem me njoftimet per librat e rinj, por gjithashtu do te permbajne shkrime dhe tema me interes per ju.

Gjithashtu, Blogu eshte vendi ideal ku ju mund te ndani me ne pershtypjet, idete, kerkesat por edhe ankesat qe mund te keni.

Mirepresim pyetjet dhe sugjerimet tuaja.

Elvis Plaku & Gjergj Erebara

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Sa para mund të fitohet duke shkruar libra?

Një rrugicë

Çfarë është fashizmi? Shpjegimi i George Orwell