Histori: Barleti apo Becikemi? – hipotezat e tezat per veprat mbi Skenderbeun
“Historia e Skënderbeut” nga Marin Barleti
Libër i ri: Gjergj Kastrioti Skënderbeu – Kryqtari i Fundit, nga Virgjil Kule
Kryqtari i fundit: kronologji analitike e mendimit dhe veprimit politik të Gjergj Kastriotit
Ribotohet romani historik “Skënderbeu”, nga Sabri Godo
Libra të rinj dhe të vjetër