Libër i ri: Fjalori Historik i Kosovës nga Robert Elsie
Diskutim: Pse mungojnë lexuesit në Kosovë?
Libra të rinj dhe të vjetër
Cështja dhe historia shqiptare parë nga të huajt
Kosova, një vend i pavarur te Shtepia e Librit