Seneka ishte një mendimtar moral. Ai ishte gjithashtu një nga këshilltarët më të afërt ...

Read More

Samuel Beckett (1906 – 1989) ishte autor, kritik dhe dramaturg, fitues i Çmimit Nobel ...

Read More

Disa fije floku nga Ludwig van Beethoven dhe teknologjia më moderne e mundshme zbuloi ...

Read More

Vjen në shqip manifesti Gratë dhe pushteti nga Mary Beard, klasicistja e Kembrixhit, njeriu ...

Read More

Shkrimtari britanik i mirënjohur edhe nga lexuesi shqiptar, na flet në këtë libër për ...

Read More

Shkrimtarja 81 vjeçare Isabel Allende ka rrëmbyer zemrat e miliona lexuesve përgjatë dyzet viteve ...

Read More