Shtëpia e Librit në Media

Përmbledhje me linke dhe citime në Media

TV: Emisioni “Opinion” në TV Klan.

Data: 15-11-2010
http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=2341#

Te ftuar:

  • Arlinda Dudaj – botuese
  • Irena Toci – botuese
  • Prec Zogaj – shkrimtar, gazetar
  • Ylli Rakipi – gazetar
  • Deviola Shatro – petagoge
  • Ulpjana Lama – publiciste
  • Virgjil Muci – shkrimtar i ciklit te perrallave shqiptare
  • Edmond Tupja – shkrimtar, perkthyes

————————————-

Biznesi Online - Monitor 27 Dhjetor 2010Revista Monitor

Biznesi Online – Revista “Monitor” 27 Dhjetor 2010

 

 

 

———————————

Shtëpia e Librit – intervistë në TV Planet (Mars 2011)

Intervista prezanton shërbimin e faqes si dhe mënyrat e funksionimit të saj në ndihmë të lexuesve shqiptarë.

[youtube]PW0E6sZIlho[/youtube]

———————————

Revista Monitor

Blini me nje klik (shkrimi i plote), 27 Dhjetor 2011.