Libraria “Shtëpia e Librit” në Tiranë

Përshëndetje miq të nderuar,

Ju njoftojmë se që nga muaji shtator 2019 zyra jonë është vendosur në adresën Rruga Nikolla Jorga, blloku i pallateve te ish-Ekspozita, Kati i Parë. [Kliko këtu për të na gjetur në hartë]

Ju jeni të mirëpritur të na vizitoni në librarinë tonë nga e hëna në të premte nga ora 10.00 deri në orën 15.00.

Libraria Shtëpia e Librit është tashmë në vitin e 12 të operimit dhe disponon në çdo kohë rreth 6 mijë tituj të librit shqip. 
Cel:  Gjergji 00355692582308 / Elvisi – 0686052510

—————————————————————-

 4 Hapa: Si te porosisni libra te ShtepiaeLibrit.com