Koha kur një shkrimtar hidhej në gjyq për dëmtim të moralit publik

Shkrimtari francez Gustave Flaubert u përball me një akuzë të rëndë penale, atë të cënimit të moralit publik dhe fyerjes së sjelljes së mirë për shkak të publikimit të romanit Madame Bovari. Si ndodhi kjo? Madame Bovari është sot një nga romanet klasike që lexohet nga të gjithë dhe që është pjesë e kurikullave të … Vazhdoni me leximin e Koha kur një shkrimtar hidhej në gjyq për dëmtim të moralit publik