• Banner

  • Çmim i zbritur
Woolf, Dazai, Projekti Dekameron dhe Barnes
  • Woolf, Dazai, Projekti Dekameron dhe Barnes

Woolf, Dazai, Projekti Dekameron dhe Barnes

Në këtë paketë ju ofrojmë katër libra: Një dhomë më vete, Virginia Woolf, I përjashtuari, Osamu Dazai, Projekti Dekameron dhe E vetmja histori, Julian Barnes. Të katër librat kanë çmim kopertine prej 34.2 eurosh, ofrohen për 30 euro dhe postë falas në Kosovë dhe Maqedoni gjatë ditëve të Panairit të Librit të Tiranës. Për më shumë oferta të panairit, klikoni këtu:

3 694 Lekë
3 240 Lekë Ruaj 454 Lekë
Sasia
Në gjendje

Detajet e librit
Përshtypjet (0)