Kategoritë

Botuesit

Autorët

Grammar 3 - American English Workbooks, Kathryn Church Shihe të plotë

Grammar 3 - American English Workbooks, Kathryn Church

Mbi metodën:Për studentë të përparuar të anglishtesMund të studioni vetë ose me mësuesNjë mësim i veçantë mbi shprehjet idiomatikeTregime që të nxisin për të menduarUdhëzime për shqiptimin për shqiptarët

Info shtesë

SKU001506

Disponueshëria: In Stock

$9.01

Me ulje çmimi!

-20%

$11.26

libërNga (sasia)Ulja
Grammar 3 - American English Workbooks, Kathryn Church3 --$1.13

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Grammar 3 - American English WorkbooksTekst didaktik për mësimin e anglishtesAutori: Kathryn ChurchShqipëroi: Shtëpia botuese: Vernon PublishingViti: 2010fq. 188Pesha: 0.43 kg ISBN: 99943-777-2-8 Mbi metodën Për studentë të përparuar të anglishtes Mund të studioni vetë ose me mësues Një mësim i veçantë mbi shprehjet idiomatike Tregime që të nxisin për të menduar Udhëzime për shqiptimin për shqiptarët Mbi autorenKathryn Church ka mbaruar universitetin për Spanjisht, Linguistikë dhe Mësimdhënie në Unioversitetin e Uiskonsit (SH.B.A). Gjithashtu, është specializuar në Universitetin Shtetëror të Arizonës. Është e diplomuar në ESL (Anglishtja si gjuhë e dytë) dhe si mësuese spanjishteje. Ka një përvojë mbi 20 vjeçare në ESL, në zhvillimin e materialeve mësimdhënëse, si dhe në programimin e tyre. Ajo u ka mësuar ESL studentëve në SHBA prej mbi 20 vendeve të ndryshme të botës. Ka patur një shkollë të gjuhëve të huaja në Arizona ku sudiohen mbi 10 gjuhë.