Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalori im i pare i frengjishtes, Drita Hadaj Shihe të plotë

Fjalori im i pare i frengjishtes, Drita Hadaj

Titulli: Fjalori im i parë i frëngjishtesI ilustruarFrëngjisht-shqip shqip-frëngjishtMbi 7 mijë fjalë tituj dhe 15 mijë shprehjeAutori: Drita HadajShtëpia botuese: Dituria, 2002f. 296Pesha: 0.54 kgISBN: 99927-47-59-5Mbi librinNj&

Info shtesë

SKU001035

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$14.34

Me ulje çmimi!

-20%

$17.92

libërNga (sasia)Ulja
Fjalori im i pare i frengjishtes, Drita Hadaj3 --$1.79

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Fjalori im i parë i frëngjishtesI ilustruarFrëngjisht-shqip shqip-frëngjishtMbi 7 mijë fjalë tituj dhe 15 mijë shprehjeAutori: Drita HadajShtëpia botuese: Dituria, 2002f. 296Pesha: 0.54 kgISBN: 99927-47-59-5Mbi librinNjë mjet kryesor konsultimi për ata që dëshirojnë të mësojnë frëngjisht. Fjalori përmban rreth 10 000 fjalë dhe një numër të madh njësish frazeologjike. Ai jep edhe njohuri të shumta enciklopedike.