Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Te krishteret e hershem, Richard Alderson Shfaq të madhe

Te krishteret e hershem, Richard Alderson

2370

Produkt i ri

Ky libër filloi si leksione në nivelin e njerëzve te thjeshtë. Ne lexojmë për historinë e persekutimeve mizore si dhe dëshmitë prekëse të martirëve të lavdishëm. Këtu jepen shikime të shkurtra të pikëpamjeve të të krishterëve të hershëm për çështje të tilla si skllavëria, lufta, politika, martesa, luksi dhe argëtimet.

Më shumë detaje

$2.03

-20%

$2.54

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.25 Deri $6.86

Më shumë informacione

Titulli: Të krishterët e hershëmOrigjinali: The early christiansGjinia: Letërsi e krishterëAutori: Richard AldersonShqipëroi: Dan BaynesShtëpia botuese: AEM – Misioni UngjillorViti: 2002Fq. 80Pesha: 0.10 kg Mbi librin Ky libër filloi si leksione në nivelin e njerëzve te thjeshtë. Ne lexojmë për historinë e persekutimeve mizore si dhe dëshmitë prekëse të martirëve të lavdishëm. Këtu jepen shikime të shkurtra të pikëpamjeve të të krishterëve të hershëm për çështje të tilla si skllavëria, lufta, politika, martesa, luksi dhe argëtimet. Ne lexojmë gjithashtu edhe historinë e përndjekjeve mizore dhe dëshmitë prekëse të martirëve të lavdishëm. Dhe mësojmë se si adhuronte kisha e hershme dhe si ajo u ka bërë ballë herezive dhe rreziqeve të tjera siç janë fetë e rreme. Shumë shekuj na ndajnë nga këta besimtarë të hershëm, por besimi në Jezu Krisht ka mbetur po i njëjtë. Prandaj, edhe megjithëse jetuan në një kohë të largët, shembulli dhe përvoja e tyre ka vlerë edhe për ne sot.  

Reviews

Write a review

Te krishteret e hershem, Richard Alderson

Te krishteret e hershem, Richard Alderson

Ky libër filloi si leksione në nivelin e njerëzve te thjeshtë. Ne lexojmë për historinë e persekutimeve mizore si dhe dëshmitë prekëse të martirëve të lavdishëm. Këtu jepen shikime të shkurtra të pikëpamjeve të të krishterëve të hershëm për çështje të tilla si skllavëria, lufta, politika, martesa, luksi dhe argëtimet.