Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Xhevahire shpirterore nga Kisha e Hershme, Gjon Krisostom Shfaq të madhe

Xhevahire shpirterore nga Kisha e Hershme, Gjon Krisostom

2369

Produkt i ri

Gjoni, Kryepeshkopi i Kostandinopojës nga viti 398 pas Krishtit, është njohur si "Krisostom" (Gojarti) që nga shekulli i Vl për shkak të predikimeve të tij të fuqishme dhe shprehëse në të cilat ai kombinonte trajnimet që kishte marrë në filozofi dhe në retorikë me një shqetësim të thellë pastoral për t'i zbuluar dhe zbatuar Shk

Më shumë detaje

$3.15

-20%

$3.94

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.39 Deri $10.64

Më shumë informacione

Gjoni, Kryepeshkopi i Kostandinopojës nga viti 398 pas Krishtit, është njohur si "Krisostom" (Gojarti) që nga shekulli i Vl për shkak të predikimeve të tij të fuqishme dhe shprehëse në të cilat ai kombinonte trajnimet që kishte marrë në filozofi dhe në retorikë me një shqetësim të thellë pastoral për t'i zbuluar dhe zbatuar Shkrimet për jetët dhe të kuptuarit frymor të dëgjuesve të tij.
Titulli: Xhevahire shpirtërore nga Kisha e HershmeGjinia: Letërsi e krishterëAutori: Gjon KrisostomShqipëroi: Florenc MeneShtëpia botuese: AEM – Misioni UngjillorViti: 2010Fq. 220Pesha: 0.25 kgISBN: 978-99943-55-93-8 Mbi librin Gjoni, Kryepeshkopi i Kostandinopojës nga viti 398 pas Krishtit, është njohur si "Krisostom" (Gojarti) që nga shekulli i Vl për shkak të predikimeve të tij të fuqishme dhe shprehëse në të cilat ai kombinonte trajnimet që kishte marrë në filozofi dhe në retorikë me një shqetësim të thellë pastoral për t'i zbuluar dhe zbatuar Shkrimet për jetët dhe të kuptuarit frymor të dëgjuesve të tij. Nga trashëgimia e tij e madhe e shkrimeve, më të njohurit dhe më të pëlqyerit janë predikimet nga Ungjilli sipas Mateut. Ky libër ofron pjesë të shkëputura nga këto predikime, të cilat Perëndia i ka përdorur për t'u folur njerëzve të cilët përgjatë rreth 1600 vjetëve janë bekuar prej tyre. Ne lutemi që Ai t'ju bekojë edhe juve ndërsa i lexoni dhe meditoni mbi to.  

Reviews

Write a review

Xhevahire shpirterore nga Kisha e Hershme, Gjon Krisostom

Xhevahire shpirterore nga Kisha e Hershme, Gjon Krisostom

Gjoni, Kryepeshkopi i Kostandinopojës nga viti 398 pas Krishtit, është njohur si "Krisostom" (Gojarti) që nga shekulli i Vl për shkak të predikimeve të tij të fuqishme dhe shprehëse në të cilat ai kombinonte trajnimet që kishte marrë në filozofi dhe në retorikë me një shqetësim të thellë pastoral për t'i zbuluar dhe zbatuar Shk