Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Cfare besojne Ungjilloret? Andrew Anderson Shfaq të madhe

Cfare besojne Ungjilloret? Andrew Anderson

SKU001734

Produkt i ri

Të krishterët ungjillorë besojnë se Bibla është fjala e Perëndisë dhe prandaj ata besojnë në të vërtetat e mëdha që përmban Bibla. Ata janë të gatshëm që ta shfaqin atë që besojnë në deklarime ku shpjegohet doktrina, të cilat afirmohen si të vërteta të domosdoshme dhe veprojnë si një gardh kundër gabimeve.

Më shumë detaje

$1.36

-20%

$1.70

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.17 Deri $4.59

Më shumë informacione

Titulli: Çfarë besojnë Ungjillorët?Origjinali: What Evangelical believe?Gjinia: Letërsi e krishterëAutori: Andrew AndersonShqipëroi: Florenc MeneShtëpia botuese: Hoolbrooks Evangelical PublicationsViti: 2000Fq. 48Pesha: 0.07 kg Mbi librin Të krishterët ungjillorë besojnë se Bibla është fjala e Perëndisë dhe prandaj ata besojnë në të vërtetat e mëdha që përmban Bibla. Ata janë të gatshëm që ta shfaqin atë që besojnë në deklarime ku shpjegohet doktrina, të cilat afirmohen si të vërteta të domosdoshme dhe veprojnë si një gardh kundër gabimeve. Ky libër është në përshtatje me bazën doktrinale të Shoqërisë së Kishave të Pavarura Ungjillore të Anglisë që e ka titullin Çfarë besojmë ne. Por kjo deklaratë nuk është e kufizuar vetëm në një grupim ungjillorësh. Ajo synon që të shprehë për ditët e sotme të vërtetat e pandryshueshme të krishtërimit biblik dhe historik, besimin që shpallet dhe ndahet nga të gjithë ata që janë me të vërtetë ungjillorë.

Reviews

Write a review

Cfare besojne Ungjilloret? Andrew Anderson

Cfare besojne Ungjilloret? Andrew Anderson

Të krishterët ungjillorë besojnë se Bibla është fjala e Perëndisë dhe prandaj ata besojnë në të vërtetat e mëdha që përmban Bibla. Ata janë të gatshëm që ta shfaqin atë që besojnë në deklarime ku shpjegohet doktrina, të cilat afirmohen si të vërteta të domosdoshme dhe veprojnë si një gardh kundër gabimeve.